Bestuur Lions Rhijnhart

Ieder jaar wordt op de 1e woensdag van juli het nieuwe bestuur ‘geinstalleerd’. Dit bestuur bestaat uit een penningmeester en secretaris en daarnaast uit een inkomend president, een president en een past president. Bij iedere bestuurswissel verlaat de vorige past president het bestuur en komt er een nieuwe inkomend president bij. De functie van secretaris en penningmeester kan een aantal jaren door dezelfde persoon ingevuld worden. Zo doet de huidige penningmeester voor het vierde jaar de financiën van de club.

Het bestuur van het verenigingsjaar 2018-2019 bestaat uit (zie foto van links naar rechts): Marly De Blaeij (inkomend president), Jan Koomen (penningmeester), Daniëlle Coenen (secretaris), Clary Pijnappel (president). Linksachter: Gerben Lok (past president).

Naast het bestuur kent de club ook commissies waarvan de samenstelling per jaar kan wisselen. Zo kennen we de vaste commissies Jaarmarkt, Peaceposter, We Serve en Leden. Om het jaar is er ook een cie Dis&Dat en om de vijf jaar een Lustrumcie.

Overzicht commissies

bestuur-lions-rhijnhart-2018-2019
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.