1k0f43lf2c6

Lions Rhijnhart: daar zit muziek in!

Noteer. Donderdag 10 oktober 2019: Sing Along in het Parkvilla Theater in Alphen aan den Rijn. Een sfeervolle avond gevuld met de mooiste liefdesliedjes, luidkeels mee te zingen door het publiek. Dus pak je gitaar of tamboerijn en kom naar de Sing Along! Koop nu alvast de tickets zodat je zeker bent van een plek.

Terugblik 18 oktober 2018: het Parkvilla Theater stroomt vol met zo’n kleine 200 gasten in de leeftijd tussen de 30 en 80 jaar. Sommigen hebben hun geliefde gitaar meegenomen, anderen een tamboerijn: het geroezemoes neemt toe. Op het podium lege kratten bier en een heus kampvuur: daarboven een groot projectiescherm. Het is de setting van de eerste échte Sing Along in Alphen. Een sfeervolle avond gevuld met liedjes uit de goede oude tijd, luidkeels meegezongen door het publiek. Met als opbrengst ruim 2400 euro voor het goede doel: theatergroep Een Beetje Stuk.

De avond werd afgesloten met een borrel en een DJ die nog heel wat voetjes op de dansvloer heeft gekregen. Dit wil je niet missen! Graag tot ziens op 10 oktober 2019 in het Parkvilla Theater.

De stage

1k0
poster-2

Een sfeervolle avond in ons Parkvilla theater

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.