Lions Rhijnhart: daar zit muziek in!

18 oktober 2018: het parktheater in Alphen aan den Rijn stroomt vol met zo’n kleine 200 gasten in de leeftijd tussen de 30 en 80 jaar. Sommigen hebben hun geliefde gitaar meegenomen, anderen een tamboerijn: het geroezemoes neemt toe. Op het podium lege kratten bier en een heus kampvuur: daarboven een groot projectiescherm. Het is de setting van de eerste échte Sing Along in Alphen. Een sfeervolle avond gevuld met liedjes uit de goede oude tijd, luidkeels meegezongen door het publiek. Met als opbrengst ruim 2400 euro voor het goede doel: theatergroep Een Beetje Stuk ! Deze groep maakt theater met mensen die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan.

De avond werd afgesloten met een borrel en een DJ die nog heel wat voetjes op de dansvloer heeft gekregen. Deze Sing Along was zo’n succes dat de eerste boekingen voor najaar 2019 al binnen zijn :-).

Dit wil je niet missen: graag tot ziens in oktober 2019 bij de tweede Sing Along in het Parktheater, Cornelis Geellaan 2, 2406 JG in Alphen aan den Rijn.

De stage

1k0

Een sfeervolle avond in ons parktheater

1k0f43lf2c6
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.