Skip to content

WIE ZIJN WIJ?

lions

Lions Rhijnhart is een gezellige club, met actieve vrouwen en mannen die zich inzetten voor Alphense goede doelen. Ook staan de leden klaar voor elkaar. Lions Rhijnhart heeft op dit moment 23 leden.  Onze achtergrond qua werk en werkervaring is heel divers. Hieronder staan op alfabetische volgorde onze clubleden, met een link naar LinkedIn, website of emailadres.

Ada Moesbergen, Andre Troost, Annemiek de Visser, Astrid Soeters, Bert Hijkoop, Bron Hekkema, Carina Canoy, Clary Pijnappel, Daniëlle Coenen, Gerben LokHans van Gastel, Harold Simonis, Henriëtte Hogenberg, Jan Koomen, Kees van der Poel,  Marian Muns, Marly de Blaeij, Peter Chaudron, Petra Burgmeijer, Rene Minnee, Roland Buenting, Sonja van Smoorenburg, Marleen van de Merwe.

Op clubbijeenkomsten zien we elkaar: iedere 1e woensdag van de maand voor een eetvergadering en iedere 3e woensdag van de maand  voor een praatvergadering. Ook zijn er evenementen waarbij de partners van leden van harte welkom zijn, zoals het jaarlijkse kerstdiner en bestuurswissel (begin juli).

20161124_141001

Denk jij na over een lidmaatschap bij een club maar wil je eerst informeel met ons kennis maken? Dat kan! Vul het formulier in en wij nemen graag contact met je op.

dsc_8170