Opbrengst voor het goede doel

Op 19 september 2018 waren we weer van de partij mét prachtige en draagbare kleding ‘zo goed als nieuw’! De opbrengst van de verkoop – €1000 – was voor het goede doel: de Alphense toneelvereniging  ‘Een Beetje Stuk’. Ook in 2017 stonden we met kleding op de jaarmarkt. De opbrengst – €750 – was voor Stichting Joy van Jessica van der Kwaak die hiervan kerstkadootjes voor alphense kids heeft verzorgd!

In 2015 en 2016 konden Alphenaren bij onze kraam een wens indienen. De wensboomactie leverde veel wensen op die door ons zijn vervuld zoals een sloepentocht door Alphen, voorleesboekjes voor ‘vaders in de gevangenis’, dagje sauna voor een mantelzorger, donatie voor een ziek meisje en de inzet van instituut ‘Opnieuw Leren Rijden’ die oma over de schroom van de scootmobiel heen geholpen!

Lions en de alphense jaarmarkt

Al heel wat jaren staat Lions Rhijnhart met een kraam op de alphense jaarmarkt. Met diverse producten, zoals kleding, bloembollen, bloemenpersjes, kleine boompjes, wensbomen en 2e hands boeken en elpees. En ieder jaar gaat de opbrengst van de jaarmarkt naar een alphens goed doel. Zoals de scorende jongens, het IVN-amphitheater voor kinderen, stichting Max en flexiekids.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.