Opbrengst voor het goede doel

Op 19 september 2018 waren we weer van de partij mét prachtige en draagbare kleding ‘zo goed als nieuw’! Het goede doel is evenals bij ons evenement Sing Along: de Alphense toneelvereniging  ‘Een Beetje Stuk’.

Op 20 september 2017 stonden de Lions met kleding (‘zo goed als nieuw’) op de alphense jaarmarkt. De opbrengst van de verkoop – €750 – was voor Stichting Joy van Jessica van der Kwaak die hiervan kerstkadootjes voor alphense kids heeft verzorgd!

De wensboomactie op 21 september 2016 leverde vele wensen op. Onderstaande wensen zijn vervuld:

  • Sloepentocht door Alphen
  • Kindervoorleesboekjes voor voorleesprogramma van ‘vaders in de gevangenis’
  • Orange Wellness Center schenkt een verwendag aan degene voor wie de wens bedoeld is maar ook aan degene die de wens heeft ingediend.
  • Dagje sauna voor vader omdat hij ruim 10 jaar voor moeder zorgt
  • Donatie voor ziek meisje zodat ze een behandeling in Frankrijk kan ondergaan
  • Opleidingsinstituut ‘Opnieuw Leren Rijden’ heeft oma over de schroom van de scootmobiel heen geholpen!

Wensboomactie tijdens de Jaarmarkt 2015 leverde ruim 200 wensen op. Zie hier de wensen die  in de winter van 2015 zijn vervuld.

Lions en de alphense jaarmarkt

Al een groot aantal jaren staat Lions Rhijnhart met een kraam op de alphense jaarmarkt. De afgelopen twee jaar met een wensboom, de jaren daarvoor met diverse producten, zoals bloembollen, bloemenpersjes, kleine boompjes en 2e hands boeken en elpees. En ieder jaar gaat de opbrengst van de jaarmarkt naar een alphens goed doel. Zoals de scorende jongens, het IVN-amphitheater voor kinderen, stichting Max en flexiekids.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.