Skip to content

Sinds maart 2020 liggen de meeste activiteiten – waaraan onze club zou bijdragen – door de komst van het coronavirus noodgedwongen stil. Zo is NL Doet niet doorgegaan, is het bezoek van de Tjernobylkids gecanceled en verviel de Samenloop voor Hoop. Gezien de maatregelen die in augustus 2020 nog steeds gelden zullen ook de Alphense jaarmarkt en de Sing A long in 2020 niet plaatsvinden.

Wat wél doorgaat is de jaarlijks, internationale Peace Poster Contest. Ook in Alphen gaan leerlingen van 11,12 en 13 jaar weer aan de slag met het maken van de mooiste vredestekening. Dit jaar is het thema: ‘Elkaar helpen geeft vrede’. De prijsuitreiking van de winnende tekeningen vindt plaats op vrijdag 30 oktober: dit keer niet live in Da Vinci maar digitaal.

In 2020 hebben we niet helemaal stilgezeten. Zorgcentrum Rietveld bestond op 8 juni 2020 vijf jaar. Het verpleeghuis kon dit eerste jubileum vanwege de coronacrisis helaas niet vieren zoals ze graag wilden. Vandaar dat wij het verpleeghuis hebben verrast!

In plaats van het regelen van een muziekinstallatie voor een feest, hebben we drie soundbars als verjaardagscadeau gegeven. Hiermee kan de activiteitencommissie van het zorgcentrum álle bewoners in de tuin, op balkon of in woonkamer, op ieder gewenst moment laten genieten van hun favoriete muziek.

We hopen in 2021 weer volop met diverse activiteiten van de partij te zijn!