Skip to content

Over Lions Rhijnhart

Lions zwerfafval prikactie 2

Lions Rhijnhart is een gezellige, actieve club. Wij zetten ons belangeloos in voor Alphen vanuit onze kernwaarden: vrede en vrijheid, vriendschap en hart voor de samenleving. Ons motto: Lions helpen! De club heeft 18 leden. Jaarlijks organiseren wij activiteiten en evenementen waarvan de opbrengst naar goede (lokale) doelen gaat. Ook steken we graag de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld tijdens NL DOET of World Clean Up-day.

Ken jij een goed doel of weet jij een project dat je bij ons onder de aandacht wil brengen omdat het een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld dit bij ons aan en wij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Voorheen moest je als lid bij een Lionsclub gevraagd worden: die tijd is gelukkig voorbij! Wil je Lion worden? Meld je bij een van onze leden of via de website. Je wordt eerst drie maanden aspirant-lid en als het van beide kanten bevalt, kom je definitief onze club versterken. Wil je eerst eens een kijkje nemen bij onze vergadering? Je bent van harte welkom!

Achtergrondinfo

Lions is een internationale organisatie van serviceclubs. De eerste Lionsclub werd opgericht in 1917 in Amerika door Melvin Jones. ‘We Serve’ is het internationale motto van alle Lionsclubs in de wereld en staat voor het vinden van oplossingen voor problemen in de samenleving en het geven van hulp. Wil je meer weten over Lions in Nederland of in de wereld, bekijk dan eens de landelijke lionswebsite.