Skip to content

Lions Rhijnhart – Alphen aan den Rijn

Lions Rhijnhart is een gezellige, actieve club waarin mensen op vrijwillige basis samenwerken om lokaal/regionaal hulp te bieden daar waar dat nodig is. De club is in november 1996 opgericht en heeft momenteel 23 leden. Jaarlijks organiseren wij activiteiten en evenementen waarvan de opbrengst naar goede (lokale) doelen gaat. Ook steken we graag de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld tijdens NL DOET.

Ken jij een goed doel of weet jij een project dat je bij ons onder de aandacht wil brengen omdat het een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld dit bij ons aan en wij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Voorheen moest je als lid bij een Lionsclub gevraagd worden: die tijd is gelukkig voorbij! Wil je Lion worden? Meld je bij een van onze leden of via de website. Je wordt eerst drie maanden aspirant-lid en als het van beide kanten bevalt, kom je definitief onze club versterken. Wil je eerst eens een kijkje nemen bij onze vergadering? Je bent van harte welkom!

dsc_9911

We serve

dsc_9911

Leden Lions Rhijnhart

Lions Rhijnhart heeft 23 leden.

Lees meer

lions-campagne-2019_def_web54

Het imago van serviceclubs

Lions zijn toch van veel blabla en dikke auto’s?

Lees meer…

dsc_8265

Bestuur en commissies

Hoe zijn we georganiseerd?

Lees meer...

lions-logo klein

Geschiedenis

We steunen sinds 1996 goede doelen.

Lees meer…

Achtergrondinfo

Lions is een internationale organisatie van serviceclubs. De eerste Lionsclub werd opgericht in 1917 in Amerika door Melvin Jones. ‘We Serve’ is het internationale motto van alle Lionsclubs in de wereld en staat voor het vinden van oplossingen voor problemen in de samenleving en het geven van hulp. Wil je meer weten over Lions in Nederland of in de wereld, bekijk dan eens de landelijke lionswebsite.