Skip to content
20191010_202021-1

 

De Sing Along 2022 gaat door en het belooft een prachtige editie te worden van Beatles tot Boeijen van Hazes tot Hendriks. Meezingen voor het goede doel, wie wil dat niet? Ook al is het op een onder-de-douche-niveau. Niets mis mee voor deze muzikale kroegentocht. De 21 liedjes die gespeeld worden omlijsten het aandoenlijke liefdesverhaal van Berend Bruegel: een verhaal met een glimlach. Verhalenverteller Andre Troost neemt je mee, samen met zijn muzikale vrienden. Beetje terug in de tijd en lekker meebrullen: de liedteksten worden voor je geprojecteerd. Met de opbrengst van deze avond geven wij kids de vakantieweek van hun leven: de Diamantweek.

Bestel hier jouw kaarten voor de derde editie van dit unieke evenement. Lions Rhijnhart: daar zit muziek in!

Ook de 2e Sing Along op 10 oktober 2019 was een succes. Gevuld met de mooiste liefdesliedjes, direct meegezongen door het publiek en aan elkaar gepraat door onze Lion Andre Troost. De opbrengst van de tickets, bedoeld voor het goede doel Parkvilla, was ruim €3000. De avond werd afgesloten met een borrel en de swingende DJ Ron. Bezoekers én sponsoren: bedankt!

Luister hier naar het radio interview met initiatiefnemer Lion Andre Troost

 

Terugblik 18 oktober 2018: het Parkvilla Theater stroomt vol met zo’n kleine 200 gasten in de leeftijd tussen de 30 en 80 jaar. Sommigen hebben hun geliefde gitaar meegenomen, anderen een tamboerijn: het geroezemoes neemt toe. Op het podium lege kratten bier en een heus kampvuur: daarboven een groot projectiescherm. Het is de setting van de eerste échte Sing Along in Alphen. Een sfeervolle avond gevuld met liedjes uit de goede oude tijd, luidkeels meegezongen door het publiek. Met als opbrengst ruim 2400 euro voor het goede doel: theatergroep Een Beetje Stuk.

 

Een sfeervolle avond in ons Parkvilla theater