Skip to content

 Sing Along op 12 oktober 2023 !!!! 

Alweer de vierde editie van dit jaarlijkse meezing feest.  Verhalenverteller Andre Troost zal ons weer meenemen , samen met zijn muzikale vrienden. Beetje terug in de tijd en lekker meebrullen met Beatles tot Boeijen en van Hazes tot Hendriks.  De opbrengst van deze avond zal geheel ten goede komen van de  Kledingbank Groene Hart – Alphen aan den Rijn (kledingbank-groenehart.nl)

De derde Sing Along in oktober 2022 was weer een meezing feest als vanouds. Ruim 200 gasten zongen weer de kelen schoor bij dit muzikaal festijn.  De 21 liedjes die gespeeld werden omlijsten het aandoenlijke liefdesverhaal van Berend Bruegel: een verhaal met een glimlach. Verhalenverteller Andre Troost nam ons mee, samen met zijn muzikale vrienden. Beetje terug in de tijd en lekker meebrullen met Beatles tot Boeijen en van Hazes tot Hendriks.  Met de opbrengst van deze avond € 2900,- gavenn de Lions weer een aantal kids de vakantieweek van hun leven: de Diamantweek.

Ook de 2e Sing Along op 10 oktober 2019 was een succes. Gevuld met de mooiste liefdesliedjes, direct meegezongen door het publiek en aan elkaar gepraat door onze Lion Andre Troost. De opbrengst van de tickets, bedoeld voor het goede doel Parkvilla, was ruim €3000. De avond werd afgesloten met een borrel en de swingende DJ Ron. Bezoekers én sponsoren: bedankt!

Terugblik 18 oktober 2018: het Parkvilla Theater stroomt vol met zo’n kleine 200 gasten in de leeftijd tussen de 30 en 80 jaar. Sommigen hebben hun geliefde gitaar meegenomen, anderen een tamboerijn: het geroezemoes neemt toe. Op het podium lege kratten bier en een heus kampvuur: daarboven een groot projectiescherm. Het is de setting van de eerste échte Sing Along in Alphen. Een sfeervolle avond gevuld met liedjes uit de goede oude tijd, luidkeels meegezongen door het publiek. Met als opbrengst ruim 2400 euro voor het goede doel: theatergroep Een Beetje Stuk.

 

Een sfeervolle avond in ons Parkvilla theater