Skip to content

WEET JE EEN GOED DOEL OF PROJECT?

WIL JE MET ONS KENNISMAKEN ?

Contact info

Roland Buenting | Secretaris

Lions Rhijnhart Alphen aan den Rijn

+31 (0)6 53698940

alphen.rhijnhart@lions.nl

Lees hier eerst iets over de geschiedenis, leden en achtergrond van  Lions Rhijnhart

Webmaster: Bron Hekkema, +31653821826

20170312_204136

Lid worden van Lions Rhijnhart ?

Zet jij je graag in voor je omgeving? Dan is de Lionsclub Rhijnhart iets voor jou! Wij zetten ons lokaal  belangeloos in om anderen te helpen. Door geld bijeen te brengen, maar ook door de handen uit de mouwen te steken.  Je krijgt er veel voor terug: vriendschap en gezelligheid, de kans om iets te leren, persoonlijk te groeien en de mogelijkheid om met elkaar iets goeds te doen voor de samenleving.

Er zijn geen specifieke eisen waaraan u moet voldoen om lid te worden van de Lions, maar wij zoeken wel actieve mensen die zich in willen zetten voor hun plaatselijke gemeenschap . Om lid te worden van Lionsclub Rhijnhart, kunt u het beste contact opnemen met onze secretaris Roland Buenting. Hij kan u meer informatie geven over de vergaderingen en activiteiten van de club en over de verdere stappen die u moet ondernemen om lid te worden.

Je wordt eerst drie maanden aspirant-lid en als het van beide kanten bevalt, kom je definitief onze club versterken. Wil je eerst eens een kijkje nemen bij onze vergadering? Je bent van harte welkom!

212f250d-67b9-40e5-affa-0aa7a87e8a36