Culinaire wandeltocht voor Jan de Rijk-prijs

Zondag 26 juni 2016: 100 wandelaars lopen door Alphen tijdens Dis & Dat, een culinaire wandeltocht georganiseerd door Lions Rhijnhart. Tijdens deze tocht bezoeken de wandelaars vier verschillende restaurants voor een voor-, tussen- en hoofdgerecht en sluiten af  in het vierde  restaurant met een nagerecht. De opbrengst van deze culinaire happening is gekoppeld aan de Jan de Rijk prijs.

Lions Rhijnhart kent deze prijs, ingesteld ter nagedachtenis aan Lionslid Jan de Rijk, geboren en getogen Alphenaar en actief vrijwilliger, om het jaar toe aan de meest actieve vrijwilliger/inwoner in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Op 26 juni 2016 ontving Jessica van der Kwaak de prijs uit handen van Riet de Rijk en lions (nu past-) president Rene Minnee. Jessica is een actieve vrijwilligster in Alphen en omstreken. Met haar Joy wil zij dit jaar kinderen in de kerstperiode verrassen met een extra attentie en de Lions bijdrage komt daarbij goed van pas.

Ken jij iemand die volgens jou in aanmerking komt voor de Jan de Rijk-prijs 2018? Vul dan vóór 15 mei 2018 het voordrachtformulier in en mail dit (volledig ingevuld) naar alphen.rhijnhart@lions.nl. Wil je weten aan welke verwachtingen de kandidaat moet voldoen? Bekijk hier de richtlijnen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.