ALPHENSE PROJECTEN

Ook wij staan weer klaar voor NL Doet! Dit jaar gaan we aan de slag in de nieuwe locatie van Atelier Verfstreken: het pand wordt mooi opgeknapt en in de verf gezet :-). Atelier Verfstreken (van Ipse de Bruggen) verhuist op 2 april a.s naar de nieuwe locatie aan de van Boetzelaerstraat 9A, waar vanaf 6 april weer iedereen welkom is.

Bij Atelier Verfstreken kunnen mensen met beeldend talent en een verstandelijke beperking zich ontwikkelen tot kunstenaar. Er werken wekelijks 25 van deze bijzondere kunstenaars bij Verfstreken. Ieders talenten tot bloei kunnen laten komen, dat is waar Atelier Verfstreken voor staat. De originele kunst van mensen met een beperking levert een positieve bijdrage aan de kunst- en cultuursector van Alphen a/d Rijn.

Vrijwel ieder jaar steekt Lions Rhijnhart tijdens de nationale NL DOET dagen in maart de handen uit de mouwen om een alphens project verder te helpen. Zo knapten we met vele andere vrijwilligers speeltuin Vreugdeoord op, pimpten we de kinderboerderij, brachten we diverse keren een bezoek aan Oudshoorn, schilderden we voor de scouting, kreeg de fietstunnel bij het Wellantcollege een opknapbeurt en staken we de handen uit de mouwen bij de oudste speeltuin van Alphen, de S.B.V Bloemhof!

 

20120317-lions-nl-doet-054
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.