Lions Rhijnhart – Alphen aan den Rijn

Lions Rhijnhart is een actieve gemengde serviceclub met de belangrijkste kenmerken: alphense projecten, vriendschap en gezelligheid. Onze lionsclub is in november 1996 opgericht en heeft momenteel 26 leden. Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten en evenementen waarvan de opbrengst naar goede (lokale) doelen gaat en we steken graag de handen uit de mouwen daar waar nodig is, bijvoorbeeld tijdens NL DOET.

Ken jij een goed doel of weet jij een project dat je bij ons onder de aandacht wil brengen omdat het een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld dit bij ons aan en wij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Achtergrondinfo

Lions is een internationale organisatie van serviceclubs. De eerste Lionsclub werd opgericht in 1917 in Amerika door Melvin Jones. Een serviceclub is een groep mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengt (fundraising) met als doel deze opbrengst aan goede doelen te schenken. ‘We Serve’ is het internationale motto van alle Lionsclubs in de wereld en staat voor het vinden van oplossingen voor problemen in de samenleving en het geven van hulp.

Wil je meer weten over Lions in Nederland of in de wereld, ga dan ook eens naar de landelijke lionswebsite. 

dsc_8346

We serve

lionlogo_2c

Geschiedenis

Lions Rhijnhart is opgericht in 1996 met als doel het ondersteunen van lokale projecten en goede doelen.

Lees meer…

Over Lions Rhijnhart

Leden Lions Rhijnhart

Lions Rhijnhart heeft dit op moment 28 leden.

Lees meer

dsc_8265

Bestuur en commissies

Het bestuur van het verenigingsjaar 2018 – 2019 bestaat uit vijf leden.

Lees meer...

goeddoelen

Club bijeenkomsten

Lions Rhijnhart komt twee keer per maand bij elkaar voor clubbijeenkomsten.

Lees meer…

Lions International bestaat in 2017 precies 100 jaar. Wil je meer weten over de Lions in Nederland of internationaal? Kijk dan op de landelijke lionswebsite. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.